Waarom lid worden?

Lid worden van de SBBU is kiezen voor veilig ondernemen en kiezen voor de voordelen van collectiviteit. Als ondernemer wil je graag bezig zijn met ondernemen, niet met beveiligen. Het product van de SBBU is qua prijs/waarde een uitstekend product en dat is te danken aan de collectiviteit en door de steeds beter wordende uitvoering.

De SBBU moet niet worden gezien als een netwerkclub. Daar zijn andere koepels voor zoals de SUB en de huidige OVU. Door de collectiviteit krijg je een betere beveiliging en een betere preventieve surveillance dan iemand individueel zou kunnen realiseren. En ook voor een goede prijs, wat vooral voor de kleinere ondernemer heel erg van belang is. Het product dat wij als SBBU organiseren en monitoren heeft een kwaliteit en een prijs die de individuele ondernemer nooit kan realiseren.

Ja, ik wil met mijn bedrijf lid worden

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.